Budite u toku
02 Februar 2018

Uskoro nova pjesma i spot”Kum nije dugme”

U utorak, 30.januara 2018.godine, započelo je snimanje spota za novu pjesmu 5plus benda iz Banjaluje, koja nosi naziv “Kum nije dugme”.
Kadrovi spota će se snimati na više lokacija u Banjaluci. Za produkciju je zadužen Siniša Nenadić sa svojim timom, a očekuje se da će spot biti objavljen kroz nekoliko mjeseci.

Članovi benda poručuju da je ova pjesma posvećena svim sadašnjim i budućim kumovima, te ističu kako se nadaju da će postati sastavni dio svakog veselja i da će se mnogi u njoj prepoznati.

“Već nekoliko mjeseci naš bend je radio na snimanju nove pjesme. Kako smo veliki perfekcionisti, nismo objavljivali detalje sve dok nismo bili u potpunosti zadovoljni onim sto je urađeno. Još nam je preostalo da snimimo spot koji će da proprati tematiku pjesme. To je ono na čemu trenutno radimo, a publika će uskoro imati priliku da vidi i čuje o čemu je riječ”, rekao je Bojan Đukic, frontmen benda.

Vokalni solista, Aleksandar Lajić je ovim povodom izjavio: “Velika mi je čast da je upravo meni, iako sam najmlađi član benda, ukazano povjerenje da otpjevam ovu pjesmu. Nadam se da ću opravdati očekivanja, kako kolega muzičara, tako i publike. Vjerujem da je ovo tek prvi u nizu ovakvih projekata, kada je u pitanju 5plus bend.”